TÖLTSD LE AZ INGYENES TIPPGYŰJTEMÉNYT: 100 közösségi média poszt ötlet

Minden nap posztolnál Instagramra és Facebookra, de nincs elég ötleted? Akkor töltsd le a 100 poszt ötletet és a közösségi média tartalomgyártás mostantól gyerekjáték lesz!

100% hasznos és értékes tartalmak, 0% bullshit!

TÖBB MINŐSÉGI TARTALOM = NAGYOBB FIGYELEM = MAGASABB PROFIT!

100 darab azonnal használható poszt ötlet, amiket akár Facebookon, akár Instagram feedben, de még Insta Story-ban is fogsz tudni használni!

A 100 poszt ötlet 10 különböző kategóriába tartozik, hogy egy percig se maradj unalmas. A szakértői poszt ötleteken át az aktualitásokat meglovagoló poszt ötletekig mindent megtalálhatsz a listában.

A 100 poszt ötlettel Te is megtanulhatod úgy használni a közösségi médiát, hogy nem nyomod le direktben a követőid torkán a nyomulós sales-t. És ezért IMÁDNI FOGNAK!

Az 100 poszt ötlet alkotójáról

Szia, Novák Ákos vagyok, az 100 poszt ötlet társalkotója és a Bajnokok Reggelije főszerkesztője. Több mint 10 éve vállalkozok és ötleteket valósítok meg. Mivel abba a generációba tartozom, aki beleszületett az internet robbanásába, így hamar megfertőzött engem is az online bizniszek világa! Jelenleg egy egészséggel és sporttal foglalkozó online médiumnak egyengetem az útját a nemzetközi porondon. Az elmúlt 6 évben számos könyvem és kiadványom jelent meg. Aktívan blogolok és vlogolok vállalkozás & életmód témában. 2018-ban a vezetésemmel hoztuk létre Magyarország első és legnagyobb könyvösszefoglalókat gyűjtő oldalát, a Könyv.Club-ot. És ha mindemellett marad szabadidőm, akkor néha még előadásokat is szoktam tartani. 🙂

Novák Ákos
megszállott vállalkozó, a Bajnokok Reggelije főszerkesztője

Töltsd le INGYEN a 100 közösségi média poszt ötletet, amíg még elérhető:

100% hasznos és értékes tartalmak, 0% bullshit!

Az akosnovak.com oldal kiadója a Happy Productions Kft. Minden jog fenntartva 2021.