Nézz be egy sikeres marketingrendszerbe

Egy automatizált online marketing rendszer esettanulmánya, ami több mint 13 milllió forintot termelt

Ha Te is létre akarsz hozni egy sikeres, automatizált online marketing rendszert, akkor egy pillanatig se gondolkodj, mert ez az esettanulmány a legjobb segítség lesz a Számodra:

.

100% hasznos és értékes tartalmak, 0% bullshit!

MIÉRT ÉRDEMES LETÖLTENED AZ ÉVTERVEZŐ MUNKAFÜZETET?

Egy valódi, működő online marketing modellt mutatok meg Neked, ami több mint 13 millió forintot csinált, szinte teljesen automatizáltan

Gyakorlati útmutatók, technikai segédletek, működő marketing eszközök és egy komplett megvalósítási terv vár Rád benne!

Mert egy egyszerűen alkalmazható, lépésről-lépésre útmutatót kapsz, aminek a segítségével néhány hónap alatt Te is képes leszel megvalósítani egy profitot termelő vállalkozást!

Mert több, mint 10 év online marketing tapasztalatát kapod kézhez, így egy csomó időt megspórolhatsz magadnak!

Szia, Novák Ákos vagyok, megszállott vállalkozó, a Bajnokok Reggelije főszerkesztője és az Automatizált online marketing esettanulmány szerzője. Több mint 10 éve vállalkozok és ötleteket valósítok meg. Mivel abba a generációba tartozom, aki beleszületett az internet robbanásába, így hamar megfertőzött engem is az online bizniszek világa! Jelenleg egy egészséggel és sporttal foglalkozó online médiumnak egyengetem az útját a nemzetközi porondon. Az elmúlt 6 évben számos könyvem és kiadványom jelent meg. Aktívan blogolok és vlogolok vállalkozás & életmód témában. 2018-ban a vezetésemmel hoztuk létre Magyarország első és legnagyobb könyvösszefoglalókat gyűjtő oldalát, a Könyv.Club-ot. És ha mindemellett marad szabadidőm, akkor néha még előadásokat is szoktam tartani. 

Novák Ákos
megszállott vállalkozó, a Bajnokok Reggelije főszerkesztője

Mit mondanak, akik már elolvasták az esettanulmányt?

“Nagyon informatív és érthető! Az is tetszett, hogy a 9 lépés által volt az egésznek egy logikai vonalvezetése, és ezek a lépések egymásra épültek. Nagy hasznát vettem az egész tanulmánynak.”

Szabó Balázs

TÖLTSD LE AZ INGYENES ESETTANULMÁNYT MOST:

.

100% hasznos és értékes tartalmak, 0% bullshit!

Az akosnovak.com oldal kiadója a Happy Productions Kft. Minden jog fenntartva 2021.