Regisztrálj az 5 éve folyamatosan bővülő Boldogság Projekt tudástárba

12 mesterkurzus + 5 útmutató + 6 ajándék könyv vár Rád

A legrövidebb út az álmaidhoz és a kiegyensúlyozott élethez a Boldogság Projekt tudástárán keresztül vezet!

A Boldogság Projekt tudástárba csak 2020.06.21. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Sokkal több van benned annál, ami most vagy!

Biztos ábrándoztál már Te is azon, hogy milyen lenne, ha megvalósulnának az álmaid, ugye? Biztosan Neked is gyakran elkalandoznak a gondolataid… De mi lenne, ha a gondolataidban tett utazások helyett, a valóságban is megkapnád azt, amit megérdemelsz? A 2020-as koronavírus járvány akarva-akaratlanul is válaszút elé kényszerített minket: Tovább megyünk egy olyan úton, amiről tudjuk hogy nem vezet sehová, vagy rálépünk a változás ösvényére?

Meddig akarsz még saját magad árnyéka lenni?

Meddig halogatod még az álmaid? Mire vársz? A megfelelő alkalomra? Elárulom, hogy az magától nem fog eljönni...

Meddig tűröd még, hogy mások adnak irányt és célt az életednek? Nem akarod végre Te kormányozni az egyetlen életed?

Meddig akarsz még megfelelni mások elvárásainak? Boldog és sikeres akarsz lenni, vagy egy szürke birka, aki mindig mások utasítását követi?

Meddig hagyod még a félelmeidnek, hogy elvegyék Tőled az igazi vágyaid és az álmaid? Főszereplő akarsz lenni életed filmjében, vagy csak egy mellékszereplő a félelmeid mögött?

Meddig halogatod még az életet? Mikor jössz végre rá, hogy nincs időd várni? Ha az életed egy sorozat lenne, várnák a nézők a következő részt, vagy eltűnnél a süllyesztőben?

Mit tartalmaz a 90 napos ONLINE MENTORPROGRAM?

Nézd meg részletesen, hogyan segít a 90 napos ONLINE MENTORPROGRAM abban, hogy 3 hónap alatt teljesen megváltoztasd az életed:

90 napos ONLINE MENTORPROGRAM

i

A képességeid feltérképezése

A témához tartozó 9 leckéből megismerheted, hogy valójában mire vagy képes az életben. Megismerheted, hogyan tudsz minden esetben törekedni a kiválóságra és hogyan tudsz túllendülni a lehetetlennek tűnő dolgokon is.
i

A fejlődés alapja

A témához tartozó 12 leckéből megtudhatod, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy irányítani tudd minden helyzetben a fejlődésed – függetlenül attól, hogy éppen szárnyal az önbizalmad, vagy éppen a béka segge alatt van a motivációd.
i

Időhasználat

A témához tartozó 11 leckében megtanítalak arra, hogyan használd a leghatékonyabban az időd! De a 90 napos online mentorprogramban nem a naptáradat fogjuk tele listázni feladatokkal… Helyette viszont meg fogod tanulni, hogyan kezeld úgy az időd, hogy egy hosszú távon működő, kiegyensúlyozott életet tudj élni.
i

Önértékelés

A témához tartozó 10 leckéből el fogod tudni sajátítani azt a szintű egészséges önértékelést, amire szükséged van az álmaid, a céljaid és a terveid megvalósításához. Ez azért fontos, mert álmodozáson túl, a tervek megvalósításához szükség van egy olyan masszív ellenállóképességre, ami eltompítja a körülötted lévő lehúzó gondolatokat és embereket.
i

Energiateremtés

A témához tartozó 11 leckéből meg fogod ismerni azokat a pofon egyszerű tippeket és trükköket, amiknek a segítségével bármikor könnyedén képes leszel felturbózni magad. Az energia fontos – bár ezt a témát elhanyagolja az önfejlesztés. Energia nélkül még egyetlen nagy álom sem valósult meg.
i

Sikertényezők

A témához tartozó 9 leckéből meg fogod ismerni azokat az elkerülhetetlen tényezőket, amik minden sikeres ember életében jelen vannak napi szinten. Ez azért fontos, mert a siker nem egy dolog véletlenszerű eredménye, hanem a szokásaink, a gondolataink és a tetteink egyenesen arányos következménye.
i

Dominancia

A témához tartozó 7 lecke után nem fogsz magadra ismerni. 🙂 Olyan dolgokról fogok mesélni Neked, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy urald az életed, a tetteid és ezáltal a környezeted is. Ez a téma sem túl népszerű, ugyanakkor megkerülhetetlen ahhoz, hogy képes maradj kitartani a céljaidhoz vezető úton.
i

Tervszerűség & kiszámíthatóság

A témához tartozó 6 leckének a segítségével el fogod sajátítani azt a képességet, ami tervszerűen kiszámíthatóvá teszi az életed, miközben a céljaid és az álmaid felé haladsz. A filmekkel ellentétben a boldog és sikeres élet sokkal unalmasabb, mint azt kívülről hiszik a legtöbben. Hiszen a boldogság és a siker mögött, mindig kiszámíthatóság és tervszerűség van.
i

Hatástöbbszörözés

A témához tartozó 4 leckéből megismerheted azokat a hatástöbbszöröző módszereket, amik az elmúlt 10 évben segítettek nekem abban, a lehető legjobban használjam ki a rendelkezésre álló időmet. Az idő számomra rendkívül fontos dolog, mivel gyerekkoromban majdnem meghaltam. Így a hatástöbbszörözés kiemelt témája az életemnek. Minél többet megtapasztalni, minél többet látni és átélni a lehető leghatékonyabb módon.
i

A teljesítmény kimaxolása

A 90 napos mentorprogram utolsó témájához tartozó 11 leckéből egy megvalósítási tervet fogsz tudni összeállítani a terveid megvalósításához. Eszközöket fogok mutatni és a kezedbe adni ahhoz, hogy képes legyél kimaxolni a benned rejlő erőt, ami ott szunnyad benned már ki tudja mióta… 

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A BAJNOK BENNED ÉL: ÉVTERVEZŐ online workshop

i

1. Visszatekintés: Az előző éved összegzése

Az évtervező workshop első leckéje a múltról fog szólni. Segít értékelni reálisan az elmúlt egy éved teljesítményét.
i

2. Nézzük a valóságot

Az évtervező workshop második leckéjében a valóság kerül terítékre. A múlt áttekintése után a jelent fogjuk megvizsgálni. Segíteni fogok felismerni, hogy hol tartasz éppen a jelenlegi életszakaszodban és hogy milyen irányba haladsz. 
i

3. A bajnok benned él

Az évtervező online workshop harmadik leckéje a győzelmeidről fog szólni. Hogy miért? Mert szükséged van a megerősítésre, szükséged van arra, hogy tudd, már most is rengeteg mindent elértél az életedben.
i

4. Ébreszd fel a benned élő teremtő erőt

Az évtervező workshop negyedik leckéje a céljaidról fog szólni. Egy rakást kérdést fogok feltenni Neked, amik segíteni fognak letisztítani életed bakancslistáját.
i

5. Életszerepek

Az évtervező workshop ötödik leckéjében sorra vesszük az életszerepeid. Hiszen az életben egyszerre több szerepben is teljesítenünk kell, így nem hanyagolhatunk el egyetlen területet sem – különben az hosszú távon vissza fog ütni.
i

6. Tettek nélkül nem megy

Az évtervező workshop hatodik leckéje segít felismerni, hogy milyen döntésekre és milyen cselekvési tervekre van szükséged ahhoz, hogy képes legyél a tettek mezejére lépni az álmaid megvalósítása érdekében.
i

7. Hogyan lesz egy álomból cél?

Az évtervező workshop hetedik leckéjében egy egyszerű módszert, egy könnyen alkalmazható formulát fogok bemutatni Neked, aminek a segítségével minden álmodból képes leszel mérhető célt kreálni.
i

8. Ha megtervezed, el is fogod érni

Az évtervező workshop nyolcadik leckéjében egy megvalósítási stratégia és akcióterv elkészítésében leszek a segítségedre. Ennek a stratégiának és akciótervnek a segítségével tisztulni fog előtted a kép arról, hogyan érj el a most még talán lehetetlennek tűnő álmodhoz.
i

9. Minden rendelkezésedre áll a sikerhez

Az évtervező workshop kilencedik leckéje egy igazi motivációs bomba lesz Számodra! A lecke végére megígérem, hogy Te is fel fogod ismerni azt a tényt, hogy jelenleg is minden eszközöd és lehetőséged adott ahhoz, hogy elindulj megvalósítani életed célját!
i

10. A célmegvalósítás működő stratégiája

Az évtervező workshop utolsó, tizedik leckéjében pedig olyan könnyen alkalmazható tippeket és módszereket fogok mutatni Neked, amik segíteni fognak abban, hogy kitartó maradj a célmegvalósítás hosszú és rögös útján.

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

VEDD VISSZA AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÉLETED FELETT e-könyv

i

Maxold ki a benned rejlő erőt

Ebből a könyvből egyszerűen és gyorsan megtanulhatod és megismerheted, hogy az életedben Rád ható eseményeket, helyzeteket és embereket hogyan kezeld. Hiszen végső soron nem attól függ az életed, hogy mi történik Veled, hanem attól, ahogy ezekre a történésekre reagálsz! A motiváció sok esetben éppen ezért okozat, nem pedig okozó. De a könyv segítségével Te is meg fogod érteni az összefüggéseket, hogy mi miért történt eddig úgy az életedben, ahogy. A megértés után pedig valóban képessé válhatsz rá, hogy visszavedd az irányítást az életed felett. 🙂
i

Máshol nem kapható jelenleg a 160 oldalas könyv

Ez a könyv egyelőre máshol nem elérhető külön. Sem az interneten, sem a nagyobb könyvesboltokban nem lehet kapni 2020 novembere előtt. Így csak most van lehetőséged beszerezni! 😉

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

ÖNBIZALOMBOMBA online tréning + e-könyv

i

1. Miért nem érzem elég jónak magam?

Az Önbizalombomba első leckéjéből megismerheted azokat a tudat alatt működő hiedelmeket – kiegészülve a társadalmi nyomással – amik miatt folyamatosan kevésnek érzed magad. Mindezt persze teljese tévesen, amiről meg is foglak győzni!
i

2. Elégedettség és hála

Az Önbizalombomba második leckéjében meg foglak tanítani az elégedettség és a hála gyakorlására napi szinten. Talán nem is gondolnád, de ez a két apró dolog képes lesz 180 fokos fordulat adni az életednek – ha hagyod.
i

3. Felelősség és kockázat

Az Önbizalombomba harmadik leckéjében a felelősségvállalás és a kockázat kapcsolatáról fogok mesélni Neked néhány érdekes dolgot. Bár a felelősségvállalás néha kockázatos, mégis e két dolog miatt bukjuk a legtöbbször az önbizalmunkat is.
i

4. Szard le mit gondolnak mások

Az Önbizalombomba negyedik leckéje meg fog tanítani arra, hogy messzíről elkerüld mások véleményét akár Rólad, akár a körülötted lévő világról. Az életed és a gondolataid kizárólag csakis a Tieid! A világról alkotott képed pedig védened kell az ártó, és lehúzó emberek elől.
i

5. Olyan nincs, hogy nem értek hozzá

Az Önbizalombomba ötödik leckéjében meg fogom mutatni, hogy “a nem értek hozzá” hozzállás egy igazi önbizalomkiller. Meg fogom mutatni, hogyan ítélkezünk saját képességeink felett nap mint nap úgy, hogy az hátráltatja az életünket.
i

6. Bocsáss meg magadnak

Az Önbizalombomba hatodik leckéje az önmegbocsátás gyakorlásáról fog szólni. Ennek a fontosságát akkor értettem meg, miután elengedtem a múlt korlátozó gondolatait magammal szemben – és ennek hatására az életem elkezdett szárnyalni. A megbocsátás működő módszert meg fogom tanítani Neked is.
i

7. Kövesd a belső hangod és jutalmazd magad

Az Önbizalombomba hetedik leckéjéből azt fogod megtanulni, hogy milyen fontos szerepe van az életedben a belső iránytűdnek – a belső hangodnak. Emellett beszélni fogok Neked arról is, hogy időről-időre hogyan jutalmazd meg magad úgy, hogy az motiváljon hosszú távon.
i

18+1 önbizalomnövelő tipp

Ismerj meg további 18+1 önbizalomnövelő tippet! Egy 100 oldalas igazi kézikönyv, ami összefoglalja, hogyan válj igazán sikeres emberré!

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

ÚTMUTATÓ A SZOKÁSAID ÁTALAKÍTÁSÁHOZ online tréning + e-könyv

i

A szokás az önfejlesztés kamatos kamata

A szokás az önfejlesztés kamatos kamata! Talán ezt a mondatot nem is kell jobban kifejteni, hiszen önmagáért beszél. Az online tréning első leckéjében ezt a megközelítést fogod megismerni és lemodellezni a saját életedre.
i

A rendszer a lényeg, nem a cél

Az online képzés második leckéjében megtanítalak a rendszerszemlélere. Olyan rendszerszemléletre, ami elengedhetetlen a siker eléréséhez. Hiszen teljesen mindegy, hogy mi az álmod és a célod. Ha nincs hozzá egy megfeleleő rendszered, ami segít elérni, akkor úgy fogod érezni, hogy egy helyben toporogsz.
i

A viselkedés megváltoztatásának 3 lépcsőfoka

Az online képzés harmadik leckéje segít feltárni az életedben Neked is azt a 3 lépcsőfokot, amiknek a megváltoztatása dominószerű változást hozhat el az életedben. 
i

A szokás hurok

Az online képzés negyedik leckéjében a szokás hurok fogalmát és módszertanát fogom bemutatni Neked. A szokás hurok megismerésével garantáltan meg fog változni az életed, hiszen amint tudod, hogy melyik viselkedési forma, mit jelent az életedben, úgy fogod tudni egyre jobban befolyásolni a döntéseid is a megfelelő irányba.
i

A szokás átalakítás 4 törvénye

Az online képzés ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik leckéjében azt a 4 örökérvényű törvényt fogom megmutatni Neked, amik mindig, mindenki életében jelen vannak egy új szokás kialakításánál. Ha eddig csak azt hallottad, hogy “egy új szokás kialakításához 30 nap kell”, akkor ezek a leckék egy teljesen új nézőpontot fognak adni Számodra. Sőt, biztos vagyok abban is, hogy meg fogod érteni a 4 törvényből, hogy korábban miért nem sikerült megváltoztatnod a rossz szokásaidat.
i

Hogyan tartsd magad a szokásokhoz?

Az online képzés kilencdik leckéje egy olyan mankó lesz, ami segíteni fog kitartani azokon a nehéz napokon, amikor dobnád az új szokásaidat a francba. Mindenkinek vannak rossz napjai – ezzel semmi gond nincs. Nincs baj azzal, ha nem megy minden egy csettintésre. Viszont ha nincs a közeledben egy mankó, amire támaszkodhatnál, mikor nem vagy éppen csúcsformában, akkor könnyebben alább fog hagyni az új szokás kialakítására tett erőfeszítésed is.
i

4 lépés amivel örökre kitörölheted a hátráltató szokásokat az életedből

Az online képzés mellé jár egy könyv is! A könyv a szokásmegváltoztató módszer 4 lépéséről szól, elméleti és gyakorlati megközelítéssel. Tele ábrákkal és példákkal, amik segítik megérteni a szokásaidhoz való hozzáállásod fontosságát. A könyv egy komplett útmutató a szokásaid átalakításához. Az online képzéssel együtt pedig igazi csodafegyver.

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Korlátlan hozzáférés a 12 HÓNAPOS BOLDOGSÁG PROJEKT AKADÉMIÁHOZ

i

Önismeret: Utazás önmagadhoz, valódi pszichológia kutatások segítségével!

Felejtsd el az internetes kamu teszteket! Olyan mélyre viszlek önmagadban, hogy magad is meg fogsz lepődni. Felejtsd el a semmitmondó könyveket, amik tele vannak üres közhelyekkel. Pszichológiai kutatások eredményeire alapuló technikákat fogsz kapni tőlem, teljesen érthető és hétköznapi módon. Olyan mértékű önismeretet, amit egy pszichológustól is csak hónapok alatt kapnál meg, ha járnál hozzá!
i

Útkeresés: Hogyan találj rá életed hivatására, amit soha nem fogsz megunni?

Úgy érzed, nem találod a helyed? Bármibe fogsz, mindent megunsz? Akkor még nem vagy a helyeden! Átadom Neked azt a tudást, amit Thaiföldön a buddhisták körében tanultam meg az útkeresésről. Megspórolom Neked azt a több éves folyamatot, amibe mindenki belesik, mikor keresi a saját útját. Több füzetet írtam tele Thaiföldön, amiket itt megosztok Veled!
i

Célok: Hogyan érd el a legmerészebb vágyaid is?

Unod már, hogy a csapból is a célkitűzés folyik? Én is! Megmutatom Neked az eszközt, ami az életed irányát adja. Megtanulod a célkitűzés működő technikáját, de nem is ez a legfontosabb! Hanem az, hogy megmutatom Neked a dinamikus célkitűzés saját magam által tökélyre fejlesztett verzióját! Hidd el, ez már egyedi lesz! Imádni fogod, mert valós, nem olyan, mint egy soha véget nem érő, nagyzási vágytól túlcsordult bakancslista! Igazi célok lépésről-lépésre! Ezt fogod itt megkapni!
i

Emberi kapcsolatok/párkapcsolat: Hogyan engedj közel magadhoz másokat?

Hogyan alakíts ki hosszú távú, egymás segítésére épülő kapcsolatokat az életben? Ha úgy érzed Téged is lehúznak a körülötted lévő emberek, akkor segítek Neked megoldani ezt a problémát. Fogom a kezed és elvezetlek egy olyan világba, ahol szabad akaratodból képes leszel olyan emberekkel körülvenni magad, akikkel egy irányba néztek! Hiszen ez a legfontosabb: olyan emberekkel tölteni az időd nagy részét, akikkel egy nyelvet beszélsz! 
i

Félelmek: Hogyan ismerd fel legbelső félelmeid és hogyan lépj túl rajtuk?

Sokszor tévesen ítéljük meg félelmünk tárgyát! Most valóban rátalálhatsz azokra a belső motivációidra, amik a félelem miatt visszatartanak az igazi sikertől és a valódi boldogságtól. Megmutatom, hogy nekem milyen módszerek segítettek legyőzni azt a félelmem, hogy minden egzisztenciám magam mögött hagyva, egyetlen hátizsákkal nekiinduljak a világnak. A történet persze itt nem ér véget… megtanítom Neked azt is, hogyan lépj át a felelősség határvonalán, amit rengeteg félelem vesz körül!
i

Kitartás: Hogyan változtasd meg az fejlődésedet hátráltató szokásaid?

Te meddig bírod azután, miután már mindenki feladta volna? Minden a kitartáson múlik az életben! Ebben kapsz egy nagy adag segítséget. A kitartás szerencsére egy olyan dolog, ami fejleszthető és javítható – ha megfelelő a motiváció! Tudod miért van az, hogy a szükségleteink uralta testünk akár többször kitartóbb tud lenni mint a lelkünk? Ebben a részben nem csak felfedem előtted ennek a titkát, de még a hasznodra is fordítom!
i

Az idő: Hogyan használd ki hatékonyan a rendelkezésedre álló időd az életben?

Kifolyik az idő a kezedből? Soha semmit nem fejezel be időben? Mindig kicsúsznak a dolgok a kezedből? Én is így éltem évtizedeken át… de szerencsére néhány éve rátaláltam egy módszerre, ami a megfelelő motiváció mellett képes kihozni az életemből a legjobbat! Ezt a módszert tanítom meg Neked is ebben a részben. Kemény szülés lesz, de utána minden percét imádni fogod! 😉
i

Kudarc: Hogyan lehetnek életed legnehezebb helyzetei a legjobb barátaid?

Gondod van a kudarcok feldolgozásával? Nehezen fogadod el, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted? Semmi probléma, egy természetes fejlődési folyamat részében vagy, amit életnek hívnak. Ebben a folyamatban pedig egyszer el kell jönnie a pillanatnak, mikor megérted, hogy a kudarc olyan része az életnek, mint az almának a héja. Ehető, sőt finom, persze ha megmossuk és nem a permetet nyalogatjuk le róla. A kudarc abban az értelemben, amit most gondolsz róla, nem létezik…
i

Pénz: Hogyan tudsz látványosan javítani az anyagi helyzeteden?

Pénz, pénz, pénz! Számok a monitoron és papírdarabok a zsebben, mégis mindent irányítanak. Ha most úgy érzed, nincs belőle elég, akkor a pénzhez fűződő hiedelmeidben kell a változáshoz vezető utakat megtalálni. Amit görcsösen akarsz, azt nem fogod megkapni. Ezért nem jó cél a kizárólagosan pénzügyi cél! Sok és nehezen megszerzett pénzt veszítettem már el nagyon hamar… mer nem volt jó a viszonyom vele! Mióta azonban azt csinálom, amit szeretek, a pénzzel is megváltozott a kapcsolatom. Ezt tanítom meg Neked is ebben a részben!

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A KIVÁLÓSÁG BIBLIÁJA e-könyv

i

Ismerd meg a fejlődés 12 örökérvényű törvényét és valósítsd meg végre az álmaid, amikre mindig is vágytál!

A kiválóság bibliája egy több mint 10 éven át tartó személyes fejlődési folyamat eredménye. Egy olyan eszköztár, ami valódi sikert, egészséget, boldogságot és határtalan motivációt képes folyamatosan teremteni az életedbe. A kiválóság bibliájából megismerheted azt a 12 lépést és örökérvényű törvényt, ami jelenleg elválaszt a céljaidtól és az álmaidtól. A könyv a hozzá tartozó munkafüzettel együtt közel 800 oldal! Már önmagában ez a könyv megéri a teljes mentorprogram csomag árát!
i

Megvalósító munkafüzet, ami minden nap a segítséged lesz!

Mind a 12 részhez található a munkafüzetben külön-külön 5-10 feladat is. Összesen 100+ olyan feladatot fogsz tudni elvégezni, amik hosszú távon valóban képesek lesznek megváltoztatni az életed! 
i

Hiába vagy hajlandó tenni a fejlődésedért, ha nincs hozzá egy bizonyítottan működő módszered

Sajnos túl sok helytelen félinformáció érhető el könnyen az interneten, mézesmázas csomagolásban, hatalmas ígéretekkel. Ennek a jelenségnek köszönhetően Te hiába vagy kitartó, alázatos és nyitott, ha nem a megfelelő információk birtokában cselekszel. Hiába olvasol el több tucat könyvet, ha azokban csak ugyanazokat a sablonokat találod, amikkel nem tudsz valójában mit kezdeni. Az információ korában, már nem maga az információ az érték, hanem sokkal inkább a rendszer, ami képes a valóságba átültetni azt a temérdek információt, ami elérhető!

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

90 napos ONLINE MENTORPROGRAM, hogy az álmaid végre tényleg megvalósuljanak

178 db „tanóra”

Az online mentorprogram zárt felületén összesen 178 db videó érhető el, ami segít Neked, hogy a 2020-as évedben végre minden álmod valósággá váljon. Neked nincs más dolgod, mint megnézni a „tanórákat”, figyelni és elvégezni a feladatokat. Olyan lesz, mintha 90 napon keresztül minden nap egy tréningre járnál, csak éppen kényelmesebb. Ez a jövő, légy Te is a részese!

200+ feladat

A 178 db „tanórán” kívül több mint 200 feladat is vár Rád! Ez a közel 200 feladat segíteni fog benne, hogy megváltoztasd az életed. Önmagában már a feladatok megérik a teljes programban való részvételt, annyira hasznosak.

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az ígéretem Számodra, a 90 napos ONLINE MENTORPROGRAM végére:

90 napon belül megtanítom Neked azokat a lépéseket, amelyekkel képessé válsz átlépni a félelmeiden, hogy végre olyan életet élj, amilyenre mindig is vágytál! Jól hangzik, ugye? 🙂 De nem maradunk meg a szavak szintjén, mert egy 100%-ban gyakorlatorientált programot kapsz napról-napra 90 napon keresztül!

Ha Te is ott akarsz tartani jövőre, amiről ma még csak álmodni mersz…

Az elmúlt közel 6 évben, a Boldogság Projekt indulása óta, több ezer visszajelzés alapján megismertem a leggyakoribb frusztrációkat, amik a leginkább visszatartanak bennünket a céljaink elérésében vagy a vágyaink megélésében!
Z

Ha Te is érzed magadban a tettvágyat...

Z

Ha Te is le akarod dönteni a megszokásaid falait...

Z

Ha Te is jól akarod érezni magad a bőrödben...

Z

Ha Te is boldog és kiegyensúlyozott életre vágysz...

Z

Ha Te is vágysz a siker nyújtotta biztonságra...

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Készen állsz rá, hogy egy magasabb szintre lépj, és megtanuld, hogyan győzd le a félelmeid, hogy végre azt az életet éld, amire mindig is vágytál?

Ha igen, akkor a 90 napos online mentorprogramban végig fogom a kezed és segítek elérni a céljaid, melyekre mindig is vágytál!

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogy néz ki a gyakorlatban az online mentorprogram?

Az online mentorprogram használata pofon egyszerű! Hozzáférést kapsz egy online zárt felülethez, ahol minden képzést, minden videót, minden leckét és minden könyvet el fogsz tudni érni.

A hozzáférésed örökérvényű lesz, tehát soha nem fog lejárni. A teljes anyag elérhető lesz Számodra az idők végezetéig. 🙂

A jobb oldalon láthatsz egy fotót: így fog kinézni a zárt oldal, miután belépsz. A zárt felületen jelenelg összesen 9 képzést, tanfolyamot, workshopot és könyvet érhetsz el – a 90 napos mentorprogrammal együtt (attól függően, hogy melyik csomagot választod).

A képzések egyenként is átlagosan 10 – 15.000 Ft értékűek. De Te most elképesztő kedvezménnyel juthatsz hozzájuk, ráadásul csomagban! És a legjobb hír, hogy a hozzáférést a lenti űrlap kitöltése után akár azonnal meg is kaphatod. 

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogy néz ki a gyakorlatban az online mentorprogram?

Az online mentorprogram használata pofon egyszerű! Hozzáférést kapsz egy online zárt felülethez, ahol minden képzést, minden videót, minden leckét és minden könyvet el fogsz tudni érni.

A hozzáférésed örökérvényű lesz, tehát soha nem fog lejárni. A teljes anyag elérhető lesz Számodra az idők végezetéig. 🙂

Ahogy a fenti fotón is láthatod, így fog kinézni a zárt oldal, miután belépsz. A zárt felületen jelenelg összesen 9 képzést, tanfolyamot, workshopot és könyvet érhetsz el – a 90 napos mentorprogrammal együtt (attól függően, hogy melyik csomagot választod).

A képzések egyenként is átlagosan 10 – 15.000 Ft értékűek. De Te most elképesztő kedvezménnyel juthatsz hozzájuk, ráadásul csomagban! És a legjobb hír, hogy a hozzáférést a lenti űrlap kitöltése után akár azonnal meg is kaphatod. 

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kinek érdemes csatlakozni a mentorprogramhoz?

Ha újrakezdő vagy útkereső életszakaszban vagy éppen

Ha úgy érzed, hogy fogva tart a jelenlegi életed

Ha szeretnél túllépni a saját korlátaidon és a komfortzónádon

Ha valami miatt már régóta megrekedtél ugyanazon a szinten az életben

Ha egy már működő módszerre van szükséged a fejlődéshez

Ha érzed, hogy több van benned a jelenlegi életednél

Ha van egy régóta húzódó problémád, amit nem sikerült egyedül megoldani, de már nagyon eleged van belőle

Ha igazi változást akarsz és ezért hajlandó is vagy tenni

Ha valódi, működő motivációra és segítségre van szükséged a mindennapokban a fejlődéshez

Ha éget a tudásszomj és kíváncsi vagy új lehetőségekre

Kinek érdemes csatlakozni a mentorprogramhoz?

Ha újrakezdő vagy útkereső életszakaszban vagy éppen

Ha úgy érzed, hogy fogva tart a jelenlegi életed

Ha szeretnél túllépni a saját korlátaidon és a komfortzónádon

Ha valami miatt már régóta megrekedtél ugyanazon a szinten az életben

Ha egy már működő módszerre van szükséged a fejlődéshez

Ha érzed, hogy több van benned a jelenlegi életednél

Ha van egy régóta húzódó problémád, amit nem sikerült egyedül megoldani, de már nagyon eleged van belőle

Ha igazi változást akarsz és ezért hajlandó is vagy tenni

Ha valódi, működő motivációra és segítségre van szükséged a mindennapokban a fejlődéshez

Ha éget a tudásszomj és kíváncsi vagy új lehetőségekre

Ki az a Novák Ákos?

Szia Novák Ákos vagyok a Boldogság Projekt és az Könyv.Club alapítója, valamint A Kiválóság Bibliája szerzője.

Nem elméleti ember vagyok, hanem megvalósító. 2007 és 2012 között sikeresen vezettem egy elektronikai webáruházat, 2009 és 2013 között online marketing ügynökséget csináltam bátyámmal. Ezután egy rövid időre Thaiföldre költöztem, hogy új célokat találjak az életemben, mert úgy éreztem, hogy az addigi életem zsákutcába jutott. 2014-ben hoztam létre a Boldogság Projektet, miután hazajöttem. A Boldogság Projekttel az a célom, hogy nyitottságra, tudatosságra és önfejlesztésre ösztönözzem a követőim. 

Honnan jött a Boldogság Projekt ötlete? 9 évesen egy hajszálon múlt az életem egy velem született betegség miatt. Farkasszemet néztem a halállal és ezt soha nem felejtem el. Félgőzzel csinálni bármit az életben azóta nem tudok. És emiatt az élmény miatt az egész élet egy végtelen önismereti út számomra 9 éves korom óta. Nem tartom magam motivációs előadónak vagy coachnak egyáltalán. Csupán egy egyszerű vállalkozó vagyok, aki arra vállalkozott, hogy a legtöbbet hozza ki az ajándékba kapott időből ebben az életben!

A Boldogság Projekt sikerei után 2018-ban útjára indítottuk Magyarország első olyan online könyvtárát is, ahol bestseller könyvek összefoglalóit lehet elérni, ez lett a Könyv.Club. A legújabb hobbim pedig, hogy elkezdtem kijárni tanulni az USA-ba.

 

Mentoraim, akiktől több mint 10 éve tanulok

Nekik köszönhető, hogy létrejött a 90 napos ONLINE MENTORPROGRAM:

Grant Cardone

Vállalkozó, 3x bestseller szerző, a Forbes magazin #1 marketing infuencere 2017-ben

Tony Robbins

Vállalkozó, író és előadó. A Harvard Business Press szerint a világ Top 200 Business Gurujának egyike

John C. Maxwell

A világ elsőszámű vezető és menedzsment szakértője a Inc. magazin szerint 2014-ben

Dr. John Izzo

Üzletember, vállalati tanácsadó, előadó, bestseller-szerző és a fenntartható életmód támogatója

Dr. Menis Yousry

Család- és szisztémás pszichoterapeuta és pszichológus, aki már tízezrekkel dolgozott együtt világszerte

Mit mondanak akiknek már segítettem?

“Régóta foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel. Sok emberrel találkoztam már, akik terjesztik az “igét”, mondják fel fejből a leckét, viszont a saját életükben nem tudják alkalmazni amiről “prédikálnak”, sokszor még az ellentéte szerint is viselkednek. Tudnod kell, hogy Ákos az egyik legrégebbi barátom. Ezt azért tartom fontosnak, hogy tudd, mert a közel 20 év alatt végigkísértem Ákos útját, hogy honnan jutott el idáig. Ez a könyv pont azért ennyire hiteles, mert nem “prédikál” benne elméleti dolgokról, az összes pontot, amiről szó van benne, a saját életében is alkalmazza és meg is hozta a várt eredményeket! Számomra itt kezdődik a hitelesség!” Bakó-Szikszai Enikő

az énKÉPem rajzstudio vezetője, coach, terapeuta, enkepem.com

“Az a helyzet, hogy olyan ez a könyv, mintha én írtam volna. Nem azért mert írtam valaha is könyvet vagy mert jó író lennék. Hanem azért mert amióta belekezdtem a saját kis vállalkozásom építésébe, teljesen ugyanezekre a dolgokra jöttem rá. Célok, munka, energia, elhivatottság, szenvedély, pozitív gondolatok, pozitív tettek. Nagyon komoly megerősítést kaptam ezzel, hogy valószínűleg jó úton haladok. Minden érthető a könyvben, nem marad az emberben kérdőjel.” Fodor Szabolcs

szálas teák a világ minden tájáról, teabazaar.hu

“Egy receptkönyv a boldogsághoz és a sikerhez, egy olyan fiatalember tollából, aki már huszonévesen “megcsinálta a tutit”, mégis otthagyta a szabadságért, önmaga és a világ mélyebb megismeréséért, mert más célok hajtották. Ismeri a kételyeket, melyeket talán Te is átélsz, a kifogásokat, melyekkel akár évekkel elodázod céljaid megvalósítását. Ismeri a hangulatingadozásaidat is, amelyek még a legnagyobb terveidet is romba dönthetik. De ismeri a reményteli reggeleket is, hogy mától minden más lesz. Mert lehet is! Hozzád és hozzám szól. Személyes stílusban, saját tapasztalatait megosztva, mert van néhány működő tanácsa a boldogságra és a sikerre.” Erdős Ágnes

a MadeByYou Budapest vezetője, madebyyou.hu

“Mióta elolvastam azóta jön velem mindenhova. Nagyon szeretek olvasni, kikapcsol és új helyekre repít, de ez más volt… A könyvet ajánlom mindenkinek , akinek vannak céljai , és azoknak is akiknek nincs, mert ezután lesz! Sőt azoknak is, akik úgy érzik elérték a céljaikat. Régen olvastam ilyen elgondolkodtató, életátértékelő könyvet. Rengeteg alap igazság van benne, amiket talán valahol mindannyian tudunk de valahogy mégsem… vagy nem merünk elgondolkodni rajta, vagy kimondani nem merjük?! Nagyon jó gyakorlatok vannak benne, folyamatosan jegyzeteltem, füzetet vezettem és azóta sokkal közelebb vagyok a céljaimhoz. Tényleg ajánlom mindenkinek!” Koncz-Süle Linda

személyi edző, fitness modell

“Egy könyv, melynek szerzője káoszt teremtve maga körül, igyekszik rendet tenni magában és a világhoz való viszonyában. Önmagát keresve rombolja le egyesével a gátakat, és keresi a járható utat, amihez gyakorlati feladatokat is mutat az olvasónak. Nem egyetemes megoldást kínál, hanem alternatívát, hogy miként boldogulhatsz a mai világban. Nem ígér a könyv gyors sikert, sem könnyű boldogságot, ahhoz kedves olvasó – így egymásközt szólva – Te is kellesz. Az árat Neked kell megfizetni minden nap, ahogy Ákos is teszi ezt évek óta. Pontosan ezért az egyik legőszintébb és hitelesebb ilyen témájú könyv, amit eddig olvastam, nincs benne melléduma és sallang.” Venczel Tamás

“Sokáig gondolkodtam, hogy részt vegyek-e ezen az 1 éves képzésen. Már több hasonló okításon vettem részt és azt gondoltam teljesen ismerem magam. Nem hittem, hogy bármi újat hallhatok a témáról. Elnézést kell kérnem Tőled Ákos! Azt kell mondjam, rengeteg új felismerést adtál, amiért nagyon hálás vagyok. Nem tudom abbahagyni az anyagok feldolgozását, alig várom, hogy a munkából hazaérjek és haladhassak. Az áráról nem is beszélve! Szinte ingyen engedsz hozzáférést a valódi tudáshoz. KÖSZÖNÖM! :)”

Juhász Lászlóné Szilvi
véleménye A KIVÁLÓSÁG BIBLIÁJA mellé tartozó 59 videóról

“Ákos szuper vagy! Nagyon örülök, hogy csatlakoztam a programhoz! Már ez az első videód rengeteget adott érzésekben, gondolatokban, tudásban! Már alig várom a következőt! A napi email-ek is, amiket kapok Tőled nagyon tetszenek, szebbé, jobbá teszik a napomat. Köszönöm, hogy Rád találtam, hogy felém sodort a sors.”

Morvay Ildikó
véleménye A KIVÁLÓSÁG BIBLIÁJA mellé tartozó 59 videóról

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig van nyitva a regisztráció. Siess, mert már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Novák Ákos és a Boldogság Projekt számokban

24.000

lelkes önfejlesztő olvasta már a Boldogság Projekt napi motivációs üzeneteit 2014. óta

2.000+

elégedett vásárlója és ügyfele volt már a Boldogság Projektnek 2014. óta

13

év önfejlesztő és vállalkozói tapasztalatát adom át Neked az online mentorprogramban

Melyik ONLINE MENTORPROGRAM csomagot választod?

GOLD csomag

A csomag tartalma:

90 napos ONLINE MENTORPROGRAM

A mentorprogramban 90 leckét kapsz 90 nap alatt, ami segít olyan gondolkodásmódot és olyan szokásokat kialakítani, amik segítségével Te is könnyedén elérheted a 2020-as céljaid!

Az online képzés eredeti ára: 29.990 Ft

ÉVTERVEZŐ online workshop

A nagysikerű “Bajnok benned él” évtervező workshop 10 leckéjét (több, mint 6 óra tananyag) is megkapod! A workshop segítségével hatékonyan tudod kitölteni a “Bajnok benned él” évtervezű munkafüzetet is, amit szintén elérhetsz letölthető változatban, ha csatlakozol a mentorprogramhoz!

A workshop és a munkafüzet eredeti ára: 9.990 Ft

VEDD VISSZA AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÉLETED FELETT e-könyv

Maxold ki a benned rejlő erőt! Ebből a 160 oldalas könyvből egyszerűen és gyorsan megtanulhatod és megismerheted, hogy az életedben Rád ható eseményeket, helyzeteket és embereket hogyan kezeld. Hiszen végső soron nem attól függ az életed, hogy mi történik Veled, hanem attól, ahogy ezekre a történésekre reagálsz!

A könyv eredeti ára: 4.990 Ft

A GOLD csomag teljes értéke: 44.970 Ft

Viszont most 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig csak…

4.990 Ft

PRÉMIUM csomag

A csomag tartalma:

90 napos ONLINE MENTORPROGRAM

A mentorprogramban 90 leckét kapsz 90 nap alatt, ami segít olyan gondolkodásmódot és olyan szokásokat kialakítani, amik segítségével Te is könnyedén elérheted a 2020-as céljaid!

Az online képzés eredeti ára: 29.990 Ft

ÉVTERVEZŐ online workshop

A nagysikerű “Bajnok benned él” évtervező workshop 10 leckéjét (több, mint 6 óra tananyag) is megkapod! A workshop segítségével hatékonyan tudod kitölteni a “Bajnok benned él” évtervezű munkafüzetet is, amit szintén elérhetsz letölthető változatban, ha csatlakozol a mentorprogramhoz!

A workshop és a munkafüzet eredeti ára: 9.990 Ft

VEDD VISSZA AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÉLETED FELETT e-könyv

Maxold ki a benned rejlő erőt! Ebből a 160 oldalas könyvből egyszerűen és gyorsan megtanulhatod és megismerheted, hogy az életedben Rád ható eseményeket, helyzeteket és embereket hogyan kezeld. Hiszen végső soron nem attól függ az életed, hogy mi történik Veled, hanem attól, ahogy ezekre a történésekre reagálsz!

A könyv eredeti ára: 4.990 Ft

ÖNBIZALOMBOMBA online tréning + e-könyv

A 8 részes online tréning segít Neked, hogy hatékonyan növeld az önbizalmad! Az online képzéshez tartozik egy letölthető interaktív és innovatív munkafüzet is, tele feladatokkal és módszerekkel. Továbbá egy 100 oldalas könyv is, amiből megismerhetsz 18+1 azonnal alkalmazható önbizalomnövelő gyakorlatot!

Az online tréning és a könyv eredeti ára: 12.980 Ft

ÚTMUTATÓ A SZOKÁSAID ÁTALAKÍTÁSÁHOZ online tréning + e-könyv

10 részből álló online tréning, ami meglepő egyszerűséggel rántja le a leplet a szokásaid működéséről! Történelmi és pszichológia megközelítéseket egyaránt megismerhetsz a tréningből, amik segítenek megérteni a döntéseid miértjét. Plusz kapsz egy letölthető 60 oldalas könyvet is a szokásmegváltoztató módszer 4 lépéséről. Tele ábrákkal és példákkal.

Az online tréning és a könyv eredeti ára: 22.980 Ft

A PRÉMIUM csomag teljes értéke: 80.930 Ft

Viszont most 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig csak…

9.990 Ft

ELIT csomag

A csomag tartalma:

90 napos ONLINE MENTORPROGRAM

A mentorprogramban 90 leckét kapsz 90 nap alatt, ami segít olyan gondolkodásmódot és olyan szokásokat kialakítani, amik segítségével Te is könnyedén elérheted a 2020-as céljaid!

Az online képzés eredeti ára: 29.990 Ft

ÉVTERVEZŐ online workshop

A nagysikerű “Bajnok benned él” évtervező workshop 10 leckéjét (több, mint 6 óra tananyag) is megkapod! A workshop segítségével hatékonyan tudod kitölteni a “Bajnok benned él” évtervezű munkafüzetet is, amit szintén elérhetsz letölthető változatban, ha csatlakozol a mentorprogramhoz!

A workshop és a munkafüzet eredeti ára: 9.990 Ft

VEDD VISSZA AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÉLETED FELETT e-könyv

Maxold ki a benned rejlő erőt! Ebből a 160 oldalas könyvből egyszerűen és gyorsan megtanulhatod és megismerheted, hogy az életedben Rád ható eseményeket, helyzeteket és embereket hogyan kezeld. Hiszen végső soron nem attól függ az életed, hogy mi történik Veled, hanem attól, ahogy ezekre a történésekre reagálsz!

A könyv eredeti ára: 4.990 Ft

ÖNBIZALOMBOMBA online tréning + e-könyv

A 8 részes online tréning segít Neked, hogy hatékonyan növeld az önbizalmad! Az online képzéshez tartozik egy letölthető interaktív és innovatív munkafüzet is, tele feladatokkal és módszerekkel. Továbbá egy 100 oldalas könyv is, amiből megismerhetsz 18+1 azonnal alkalmazható önbizalomnövelő gyakorlatot!

Az online tréning és a könyv eredeti ára: 12.980 Ft

ÚTMUTATÓ A SZOKÁSAID ÁTALAKÍTÁSÁHOZ online tréning + e-könyv

10 részből álló online tréning, ami meglepő egyszerűséggel rántja le a leplet a szokásaid működéséről! Történelmi és pszichológia megközelítéseket egyaránt megismerhetsz a tréningből, amik segítenek megérteni a döntéseid miértjét. Plusz kapsz egy letölthető 60 oldalas könyvet is a szokásmegváltoztató módszer 4 lépéséről. Tele ábrákkal és példákkal.

Az online tréning és a könyv eredeti ára: 22.980 Ft

Korlátlan hozzáférés a 12 HÓNAPOS BOLDOGSÁG PROJEKT AKADÉMIÁHOZ

Egy exkluzív 12 hónapos online képzés a sikerre éhes, változásra vágyó embereknek! A 12 hónapos online akadémián hozzáférést kapsz több, mint 30 órányi képzés felvételéhez. Az akadémia 12 életterületen nyújt fejlődést a Számodra. Ez a 12 terület a következő: Önismeret, Útkeresés, Célok & tervezés, Emberi kapcsolatok, Félelmek, Kitartás, Kudarckezelés, Szokások, Időmenedzsment, Önbizalom, Pénz, Elengedés. Az akadémiához évente csak 2x lehet csatlakozni eredetileg. Így ez most egy kivételes lehetőség ezen az áron…

A 12 hónapos akadémia eredeti ára: 35.990 Ft

A KIVÁLÓSÁG BIBLIÁJA e-könyv

Most az elit csomagban megkapod életem fő művét is elektronikus formátumban. A Kiválóság Bibliája című, több mint 600 oldalas könyvből megismerheted a fejlődés 12 örökérvényű törvényét, aminek a segítségével végre megvalósítsd az álmaid, amikre mindig is vágytál! A könyv mellé egy közel 200 oldalas munkafüzetet is le fogsz tudni tölteni!

A könyv eredeti ára: 9.990 Ft

Az ELIT csomag teljes értéke: 126.910 Ft

Viszont most 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig csak…

19.990 Ft

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig tudsz regisztrálni.

Melyik ONLINE MENTORPROGRAM csomagot választod?

GOLD csomag

A csomag tartalma:

90 napos ONLINE MENTORPROGRAM

A mentorprogramban 90 leckét kapsz 90 nap alatt, ami segít olyan gondolkodásmódot és olyan szokásokat kialakítani, amik segítségével Te is könnyedén elérheted a 2020-as céljaid!

Az online képzés eredeti ára: 29.990 Ft

ÉVTERVEZŐ online workshop

A nagysikerű “Bajnok benned él” évtervező workshop 10 leckéjét (több, mint 6 óra tananyag) is megkapod! A workshop segítségével hatékonyan tudod kitölteni a “Bajnok benned él” évtervezű munkafüzetet is, amit szintén elérhetsz letölthető változatban, ha csatlakozol a mentorprogramhoz!

A workshop és a munkafüzet eredeti ára: 9.990 Ft

VEDD VISSZA AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÉLETED FELETT e-könyv

Maxold ki a benned rejlő erőt! Ebből a 160 oldalas könyvből egyszerűen és gyorsan megtanulhatod és megismerheted, hogy az életedben Rád ható eseményeket, helyzeteket és embereket hogyan kezeld. Hiszen végső soron nem attól függ az életed, hogy mi történik Veled, hanem attól, ahogy ezekre a történésekre reagálsz!

A könyv eredeti ára: 4.990 Ft

A GOLD csomag teljes értéke: 44.970 Ft

Viszont most 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig csak…

4.990 Ft

PRÉMIUM csomag

A csomag tartalma:

90 napos ONLINE MENTORPROGRAM

A mentorprogramban 90 leckét kapsz 90 nap alatt, ami segít olyan gondolkodásmódot és olyan szokásokat kialakítani, amik segítségével Te is könnyedén elérheted a 2020-as céljaid!

Az online képzés eredeti ára: 29.990 Ft

ÉVTERVEZŐ online workshop

A nagysikerű “Bajnok benned él” évtervező workshop 10 leckéjét (több, mint 6 óra tananyag) is megkapod! A workshop segítségével hatékonyan tudod kitölteni a “Bajnok benned él” évtervezű munkafüzetet is, amit szintén elérhetsz letölthető változatban, ha csatlakozol a mentorprogramhoz!

A workshop és a munkafüzet eredeti ára: 9.990 Ft

VEDD VISSZA AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÉLETED FELETT e-könyv

Maxold ki a benned rejlő erőt! Ebből a 160 oldalas könyvből egyszerűen és gyorsan megtanulhatod és megismerheted, hogy az életedben Rád ható eseményeket, helyzeteket és embereket hogyan kezeld. Hiszen végső soron nem attól függ az életed, hogy mi történik Veled, hanem attól, ahogy ezekre a történésekre reagálsz!

A könyv eredeti ára: 4.990 Ft

ÖNBIZALOMBOMBA online tréning + e-könyv

A 8 részes online tréning segít Neked, hogy hatékonyan növeld az önbizalmad! Az online képzéshez tartozik egy letölthető interaktív és innovatív munkafüzet is, tele feladatokkal és módszerekkel. Továbbá egy 100 oldalas könyv is, amiből megismerhetsz 18+1 azonnal alkalmazható önbizalomnövelő gyakorlatot!

Az online tréning és a könyv eredeti ára: 12.980 Ft

ÚTMUTATÓ A SZOKÁSAID ÁTALAKÍTÁSÁHOZ online tréning + e-könyv

10 részből álló online tréning, ami meglepő egyszerűséggel rántja le a leplet a szokásaid működéséről! Történelmi és pszichológia megközelítéseket egyaránt megismerhetsz a tréningből, amik segítenek megérteni a döntéseid miértjét. Plusz kapsz egy letölthető 60 oldalas könyvet is a szokásmegváltoztató módszer 4 lépéséről. Tele ábrákkal és példákkal.

Az online tréning és a könyv eredeti ára: 22.980 Ft

A PRÉMIUM csomag teljes értéke: 80.930 Ft

Viszont most 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig csak…

9.990 Ft

ELIT csomag

A csomag tartalma:

90 napos ONLINE MENTORPROGRAM

A mentorprogramban 90 leckét kapsz 90 nap alatt, ami segít olyan gondolkodásmódot és olyan szokásokat kialakítani, amik segítségével Te is könnyedén elérheted a 2020-as céljaid!

Az online képzés eredeti ára: 29.990 Ft

ÉVTERVEZŐ online workshop

A nagysikerű “Bajnok benned él” évtervező workshop 10 leckéjét (több, mint 6 óra tananyag) is megkapod! A workshop segítségével hatékonyan tudod kitölteni a “Bajnok benned él” évtervezű munkafüzetet is, amit szintén elérhetsz letölthető változatban, ha csatlakozol a mentorprogramhoz!

A workshop és a munkafüzet eredeti ára: 9.990 Ft

VEDD VISSZA AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÉLETED FELETT e-könyv

Maxold ki a benned rejlő erőt! Ebből a 160 oldalas könyvből egyszerűen és gyorsan megtanulhatod és megismerheted, hogy az életedben Rád ható eseményeket, helyzeteket és embereket hogyan kezeld. Hiszen végső soron nem attól függ az életed, hogy mi történik Veled, hanem attól, ahogy ezekre a történésekre reagálsz!

A könyv eredeti ára: 4.990 Ft

ÖNBIZALOMBOMBA online tréning + e-könyv

A 8 részes online tréning segít Neked, hogy hatékonyan növeld az önbizalmad! Az online képzéshez tartozik egy letölthető interaktív és innovatív munkafüzet is, tele feladatokkal és módszerekkel. Továbbá egy 100 oldalas könyv is, amiből megismerhetsz 18+1 azonnal alkalmazható önbizalomnövelő gyakorlatot!

Az online tréning és a könyv eredeti ára: 12.980 Ft

ÚTMUTATÓ A SZOKÁSAID ÁTALAKÍTÁSÁHOZ online tréning + e-könyv

10 részből álló online tréning, ami meglepő egyszerűséggel rántja le a leplet a szokásaid működéséről! Történelmi és pszichológia megközelítéseket egyaránt megismerhetsz a tréningből, amik segítenek megérteni a döntéseid miértjét. Plusz kapsz egy letölthető 60 oldalas könyvet is a szokásmegváltoztató módszer 4 lépéséről. Tele ábrákkal és példákkal.

Az online tréning és a könyv eredeti ára: 22.980 Ft

Korlátlan hozzáférés a 12 HÓNAPOS BOLDOGSÁG PROJEKT AKADÉMIÁHOZ

Egy exkluzív 12 hónapos online képzés a sikerre éhes, változásra vágyó embereknek! A 12 hónapos online akadémián hozzáférést kapsz több, mint 30 órányi képzés felvételéhez. Az akadémia 12 életterületen nyújt fejlődést a Számodra. Ez a 12 terület a következő: Önismeret, Útkeresés, Célok & tervezés, Emberi kapcsolatok, Félelmek, Kitartás, Kudarckezelés, Szokások, Időmenedzsment, Önbizalom, Pénz, Elengedés. Az akadémiához évente csak 2x lehet csatlakozni eredetileg. Így ez most egy kivételes lehetőség ezen az áron…

A 12 hónapos akadémia eredeti ára: 35.990 Ft

A KIVÁLÓSÁG BIBLIÁJA e-könyv

Most az elit csomagban megkapod életem fő művét is elektronikus formátumban. A Kiválóság Bibliája című, több mint 600 oldalas könyvből megismerheted a fejlődés 12 örökérvényű törvényét, aminek a segítségével végre megvalósítsd az álmaid, amikre mindig is vágytál! A könyv mellé egy közel 200 oldalas munkafüzetet is le fogsz tudni tölteni!

A könyv eredeti ára: 9.990 Ft

Az ELIT csomag teljes értéke: 126.910 Ft

Viszont most 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig csak…

19.990 Ft

A 90 napos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig tudsz regisztrálni.

Ha 2020.02.23. éjfélig csatlakozol a mentorprogramhoz, akkor nyerhetsz egy 12 hónapos ÖNFEJLESZTŐK KÖNYVTÁRA tagságot is

Nyerj 12 hónapos hozzáférést a KÖNYV.CLUB: Önfejlesztők Könyvtárához! A könyvtárban 300+ bestseller önfejlesztő könyv összefoglalója vár Rád.

Egyszerű, gyors és szórakoztató módja a tudás megszerzésének. A mai felgyorsult világban egyre kevesebb idő alatt, egyre több tudásra van szükségünk.

Olyan nemzetközi sikerkönyvekből tanulhatsz, amik milliók életét változtatták meg – de magyar nyelven eddig még nem voltak elérhetőek! Olyan módszereket és ötleteket ismerhetsz meg a több száz könyvből, amik garantáltan megváltoztatják az életed és a szemléletmódod is! Nagy mennyiségű információhoz juthatsz hozzá, miközben sokkal több szabadidőd marad az álmaidra! A Könyv.Club bárhol és bármikor veled lehet, hiszen elérheted telefonról vagy tabletről is. Csupán internetkapcsolatra van szükséged hozzá!

A nyeremény, vagyis a 12 hónapos tagság értéke: 29.990 Ft! Sorsolás 2020.02.26. szerda. A sorsoláson 1 db 12 hónapos tagságot sorsolunk ki a 2020.02.19. és 2020.02.23. között a 90 napos mentorprogramba regisztrálók között.

Csatlakozz a 90 napos ONLINE MENTORPROGRAMHOZ most és vegyél részt a nyereményjátékban!

A 3 hónapos mentorprogramba csak 2020.02.23. (vasárnap) éjfélig tudsz regisztrálni, utána zárjuk a kapukat! A jó ajánlatok soha nem tartanak örökké! Állj Te is a cselekvők oldalára és rendeld meg most! Már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Melyik csomagot választod?

4 990 Ft
9 990 Ft
19 990 Ft
Legalább egy csomagot választanod kell!
Válassz fizetési módot:
Utánvétel: 1.490 Ft (a GLS futárnak fizeted a megrendelésed) 10.000 Ft felett ingyenes
Kérjük válassz szállítási módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Megrendelő adatai:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Számlázási adatok:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Szállítási cím utánvét esetén:
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük fogadd el az ÁSZF-et és az adatvédelmi nyilatkozatot.
Simple info

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetni bankkártyával és utánvéttel is tudsz! Bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával! Utánvétel esetén a futárnak fogsz tudni fizetni készpénzben!

MIKOR ÉS HOGYAN KAPOM MEG A KÖNYVET ÉS A VIDEÓKAT?

Bankkártyás fizetés esetén a mentorprogramhoz a hozzáférést azonnal küldjük emailben. Amennyiben utánvéttel rendelsz, úgy a GLS futárszolgálat fogja házhoz vinni Neked a hozzáférési adatokat. A szállítási idő maximum 3-4 munkanap.

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS GOMB LENYOMÁSA UTÁN?

Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple biztonságos fizetési felületére, ahol a fizetéshez szükséges adataid megadása után, online teljesítheted a vásárlásod értékét. Utánvétel esetén nincs további teendőd a futár érkezésééig.

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED LENNE

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj egy emailt az akos@boldogsagprojekt.hu email címre és néhány órán belül válaszolunk Neked!

HOGYAN KAPOD MEG A SZÁMLÁT?

Bankkártyás rendelés esetén, a megadott email címedre azonnal küldjük az elektronikus számlát! Utánvétel esetén a csomagban fogod találni a számlát, amit a GLS futár fog házhoz vinni Neked.

KITŐL VÁSÁROLSZ?

A Boldogság Projekt és a mentorprogram szolgáltatója a Happy Productions Kft. Cím: 9151 Abda, Árpád u. 30. Adószám: 26156204-2-08

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kapom meg a hozzáférésem a mentorprogramba?
Bankkártyás fizetés esetén a mentorprogram zárt felületére néhány órán belül küldjük emailben a hozzáférési adatokat. Amennyiben utánvéttel rendelsz, úgy a GLS futárszolgálat fogja házhoz vinni Neked a hozzáférési adatokat. A szállítási idő maximum 3-4 munkanap.
Hogyan fizethetem ki a mentorprogramot?
Fizetni bankkártyával és utánvéttel is tudsz! Bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával! Utánvétel esetén a futárnak fogsz tudni fizetni készpénzben!
Hogyan működik a mentorprogram?
Miután beléptél a mentorprogram zárt felületére, akkor külön-külön hozzáférést kapsz a csomagodban található különböző online tréningekhez és könyvekhez. A csomagodhoz megfelelő jogosultságoddal pedig azonnal hozzáférsz az összes megvásárolt képzéshez és könyvhöz. Aminek a feldolgozását így meg is kezdheted a saját tempódban! 🙂

A Boldogság Projekt és az akosnovak.com oldal kiadója a Happy Productions Kft. Minden jog fenntartva 2021.