1.990 forint helyett limitált ideig INGYEN elérhető

HOGYAN TALÁLJ RÁ AZ ÉLETCÉLODRA?

3 egyszerű lépésből álló útmutató útkeresőknek!

Töltsd le 3 lépésből álló útmutatót, ami 30 nap alatt képes lesz megváltoztatni az egész életed:

.

Az útmutató még ennyi ideig érhető el ingyenesen:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

3 lépéses útmutató + jó döntések = megvalósult életcél!

Az útmutató kizárólag limitált ideig érhető el ingyenesen. Eddig egy több, mint 30 ezer forintos képzés része volt, és csak így lehetett hozzájutni. Szóval nem egy gagyi 3 oldalas, semmitmondó anyag, hanem egy szakértőkkel összeállított, komoly 40 oldalas kiadvány.

“A motiváció olyan, mint a fürdés: minden nap meg kell benne mártózni.” Ezt a gondolatot az önfejlesztés egyik atyja, Zig Ziglar mondta, és az elmúlt 10 évben azt tapasztaltuk, hogy nagyon igaza volt! Éppen ezért biztosítunk az útmutató mellé egy 365 napon át tartó, napindító motivációs email sorozatot is.

Ha Te is olyan ember akarsz lenni, aki végre minden nap azzal foglalkozik, ami boldoggá teszi, akkor Neked is szükséged van erre az útmutatóra! Töltsd le ingyen, amíg még elérhető!

Az útmutató alkotójáról

Szia Novák Ákos vagyok, a Boldogság Projekt alapítója, ami már 2014 óta minden reggel motivációs üzeneteket küld több, mint 15.000 tettrekész magyar embernek. Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy felszámolom az addigi életem, mert zsákutcának éreztem. Ezután egyetlen hátizsákkal vágtam neki a világnak, hogy megismerjem önmagam, az álmaim és a céljaim. Végül egy időre Thaiföldre költöztem. Dél-Kelet Ázsiában megszületett bennem a Boldogság Projekt gondolata, melynek célja, hogy az ember jobban megismerje önmagát és korlátait. Ahhoz azonban, hogy idáig eljussak az életben, rengeteg tanulásra, és tapasztalatra volt szükségem. Te most ennek a gyümölcsét tarthatod a kezedben. Az elmúlt 12 év számtalan tervezési módszerét, és döntési stratégiáját ismerheted meg ebből a kiadványból.

Novák Ákos
a Boldogság Projekt alapítója és a “Hogyan találj rá az életcélodra” című útmutató alkotója

Mit mondanak, akik már használták az útmutatót?

“Kedves Társaim! Nyugodtan dönthettek az útmutató mellett. Miért? Mert megválaszolandó kérdésekkel, megmozgatja agytekervényeinket és a pontos célunkra, feladatainkra fordítja figyelmünket. Feltárja mit kell megerősíteni, fejleszteni saját magunkban.”

Olasz Ildikó

“Nagyon jó dolgokra mutat rá a kiadvány. Megmutatja a célokhoz vezető valódi dolgokat.”

Doma Szabina

TÖLTSD LE AZ INGYENES ÚTMUTATÓT, hogy 2020 életed legjobb éve legyen:

.

Az úrmutató még ennyi ideig érhető el ingyenesen:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az akosnovak.com oldal kiadója a Happy Productions Kft. Minden jog fenntartva 2021.