Ingyenesen letölthető útmutató:

20 INSTAGRAM HACK, AMI NÖVELI AZ OLDALAD AKTIVITÁSÁT

Több követő? Magasabb elköteleződés? Itt a megoldás hozzá!

Töltsd le az ingyenes útmutatót és ismerj meg 20 egyszerűen alkalmazható Instagram hacket:

.

100% hasznos és értékes tartalom, 0% bullshit!

Miért érdemes letöltened az útmutatót?

Egy Instagram oldal építése nem könnyű feladat, főleg, ha vállalkozóként folyton időhiánnyal is küzdesz. Ez az útmutató azonban segíteni fog, hogy minél több ember fedezze fel a szuper tartalmaidat.

Az Instagram, a legtöbb közösségi média oldalhoz hasonlóan, azokat a posztokat mutatja, amelyek organikusan jól teljesítenek. Így ez a tippgyűjtemény abban fog segíteni, hogy a megfelelő stratégiával a megfelelő közönséget szólítsd meg, a megfelelő időben és a megfelelő módon.

Az Instagram nagyon fontos marketingeszköze lehet a vállalkozásodnak, hiszen 1 milliárdan használják világszerte, ráadásul 60%-uk napi szinten. A felhasználók 80%-a pedig követ céges oldalakat is.

Szia, Novák Ákos vagyok, megszállott vállalkozó, a Bajnokok Reggelije főszerkesztője és a 20 Instagram hack társszerzője. Több mint 10 éve vállalkozok és ötleteket valósítok meg. Mivel abba a generációba tartozom, aki beleszületett az internet robbanásába, így hamar megfertőzött engem is az online bizniszek világa! Jelenleg egy egészséggel és sporttal foglalkozó online médiumnak egyengetem az útját a nemzetközi porondon. Az elmúlt 6 évben számos könyvem és kiadványom jelent meg. Aktívan blogolok és vlogolok vállalkozás & életmód témában. 2018-ban a vezetésemmel hoztuk létre Magyarország első és legnagyobb könyvösszefoglalókat gyűjtő oldalát, a Könyv.Club-ot. És ha mindemellett marad szabadidőm, akkor néha még előadásokat is szoktam tartani. 

Novák Ákos
megszállott vállalkozó, a Bajnokok Reggelije főszerkesztője

TÖLTSD LE A 20 INSTAGRAM HACK ÚTMUTATÓT MOST:

.

100% hasznos és értékes tartalom, 0% bullshit!

Az akosnovak.com oldal kiadója a Happy Productions Kft. Minden jog fenntartva 2021.