3.990 forint helyett limitált ideig INGYEN letölthető

A siker kulcsa: Boldogság

A változás kézikönyve 52+1 lépésben

“Az egyik legőszintébb és leghitelesebb ilyen témájú könyv, amit eddig olvastam…” – egy vélemény a több százból

Töltsd le ingyen a bestseller könyv elektronikus változatát:

.

Siess, mert már csak ennyi ideig tölthető le ingyen a könyv:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Készen állsz rá, hogy megváltoztasd az életed?

A könyv rávilágít, hogy a sikert valójában csak akkor érhetjük el, ha előbb rátalálunk a boldogságra. Rólad szól ez a könyv! És ez nem egy felületes közhely! Úgy készítettem el – ezt a számomra műalkotást -, hogy bár az én soraim olvasod, mégis a saját életed fogod felfedezni benne.

Ez a könyv iránymutatás az álmaid megvalósításában, ugyanakkor menedék is a borús napokon a rossz kedv ellen. 228 oldalon keresztül elvezet a kilátástalanságtól a sikerig.

A könyvben 52+1 rövid, könnyen olvasható fejezet található. Minden, amiről azt hitted, hátráltatja az életed, egy csapásra megoldhatóvá fog válni, miután elolvastad. A korlátok lehetőségekké, a lehetetlen pedig lehetségessé fog válni!

100% tapasztalat! Több mint 10 év tapasztalatának az esszenciája került bele a könyvbe, könnyű, érthető és szórakoztató hangnemben!

A könyvhöz készítettem Neked egy 30 napos megvalósító kihívást is. A könyv letöltése után, 30 napon keresztül küldeni fogok Neked 1 könnyen elvégezhető feldatot és/vagy gyakorlatot, ami segíteni fog átültetni a könyben tanultakat a gyakorlatba is.

Mit érdemes tudni a könyv szerzőjéről?

Szia Novák Ákos vagyok “A siker kulcsa: Boldogság”, a Boldogság Projekt és a Könyv.Club alapítója.

Nem elméleti ember vagyok, hanem megvalósító. 2007 és 2012 között sikeresen vezettem egy elektronikai webáruházat, 2009 és 2013 között online marketing ügynökséget csináltam bátyámmal. Ezután egy rövid időre Thaiföldre költöztem, hogy új célokat találjak az életemben, mert úgy éreztem, hogy az addigi életem zsákutcába jutott. 2014-ben létrehoztam a Boldogság Projektet, miután hazajöttem. A Boldogság Projekttel az a célom, hogy nyitottságra, tudatosságra és önfejlesztésre ösztönözzem a követőim.

Honnan jött a Boldogság Projekt ötlete? 9 évesen egy hajszálon múlt az életem egy velem született betegség miatt. Farkasszemet néztem a halállal és ezt soha nem felejtem el. Félgőzzel csinálni bármit az életben azóta nem tudok. És emiatt az élmény miatt az egész élet egy végtelen önismereti út számomra 9 éves korom óta. Nem tartom magam motivációs előadónak vagy coachnak egyáltalán. Csupán egy egyszerű vállalkozó vagyok, aki arra vállalkozott, hogy a legtöbbet hozza ki az ajándékba kapott időből ebben az életben!

Mit mondanak, akik már olvasták a könyvet?

Egy kis receptkönyv a boldogsághoz és a sikerhez, egy olyan fiatalember tollából, aki már huszonévesen “megcsinálta a tutit”, mégis otthagyta a szabadságért, önmaga és a világ mélyebb megismeréséért, mert más célok hajtották. Ismeri a kételyeket, melyeket talán Te is átélsz, a kifogásokat, melyekkel akár évekkel elodázod céljaid megvalósítását. Ismeri a hangulatingadozásaidat is, amelyek még a legnagyobb terveidet is romba dönthetik. De ismeri a reményteli reggeleket is, hogy mától minden más lesz. Mert lehet is! Hozzád és hozzám szól. Személyes stílusban, saját tapasztalatait megosztva, mert van néhány működő tanácsa a boldogságra és a sikerre. Olvasd nyitottan, kíváncsian, reménytelien és meglátod, milyen jó úton vezet majd végig a könyv 52+1 gondolatával és a Neked szóló “gondolkodni-valókkal”. Sok boldogságot és sikert kívánok én is!”

Erdős Ágnes

a MadeByYou Budapest vezetője, madebyyou.hu

“Fantasztikus, érthető és minden ember számára hasznos gondolatokat tartalmaz a könyv, szórakoztató és elgondolkodtató formában. A könyv tagolása nagyon tetszik, rövid fejezetek és mindegyikhez hasznos gyakorlatok is tartoznak, így aki nem szokott olvasni, annak is ösztönző, hogy végigolvassa, vagy kedve szerint bárhol felüthesse. Nem csak az önismereti úton indulóknak ad élményt, és hasznos gondolatokat, hanem mindenkinek képes egy tükröt tartani.”

Magyar Kitti

“Egy könyv, melynek szerzője káoszt teremtve maga körül, igyekszik rendet tenni magában és a világhoz való viszonyában. Önmagát keresve rombolja le egyesével a gátakat, és keresi a járható utat, amihez gyakorlati feladatokat is mutat az olvasónak. Nem egyetemes megoldást kínál, hanem alternatívát, hogy miként boldogulhatsz a mai világban. Nem ígér a könyv gyors sikert, sem könnyű boldogságot, ahhoz kedves olvasó – így egymásközt szólva – Te is kellesz. Az árat Neked kell megfizetni minden nap, ahogy Ákos is teszi ezt évek óta. Pontosan ezért az egyik legőszintébb és hitelesebb ilyen témájú könyv, amit eddig olvastam, nincs benne melléduma és sallang. Miután elolvastad a könyvet azt ajánlom ismerkedj meg Novák Ákossal személyesen is, sokat tanulhattok egymástól.”

Venczel Tamás

“Mióta elolvastam azóta jön velem mindenhova. Nagyon szeretek olvasni, kikapcsol és új helyekre repít, de ez más volt… A könyvet ajánlom mindenkinek , akinek vannak céljai , és azoknak is akiknek nincs, mert ezután lesz! Sőt azoknak is, akik úgy érzik elérték a céljaikat. Régen olvastam ilyen elgondolkodtató, életátértékelő könyvet. Rengeteg alap igazság van benne, amiket talán valahol mindannyian tudunk de valahogy mégsem… vagy nem merünk elgondolkodni rajta, vagy kimondani nem merjük?! Nagyon jó gyakorlatok vannak benne, folyamatosan jegyzeteltem, füzetet vezettem és azóta sokkal közelebb vagyok a céljaimhoz (nem viccelek). Tényleg ajánlom mindenkinek!”

Süle Linda

személyi edző, fitness modell

TÖLTSD LE INGYEN a bestseller könyvet most: 

.

Siess, mert már csak ennyi ideig tölthető le ingyen a könyv:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az akosnovak.com oldal kiadója a Happy Productions Kft. Minden jog fenntartva 2021.