1.990 forint helyett limitált ideig INGYEN letölthető:

CÉLMEGVALÓSÍTÓ TESZT

Te melyik szakaszban vagy
a céljaidhoz vezető úton?

Válaszolj a tesztben szereplő 40 kérdésre és ismerdt meg, hogy melyik szakaszban jársz a céljaidhoz vezető úton! Töltsd le a tesztet most:

.

100% hasznos és értékes tartalom, 0% bullshit!

A terveid + célmegvalósító teszt  = megvalósult álmok!

A célmegvalósító teszt csak limitált ideig érhető el ingyenesen. Az elmúlt években a teszthez kizárólag az előadásaimon férhettek hozzá a résztvevők. Szóval nem egy gagyi, semmitmondó anyagról van szó, hanem egy komoly 40 kérdésből álló kiadványról.

Ha Te is olyan ember akarsz lenni, aki végre minden nap azzal foglalkozik, ami boldoggá teszi, akkor Neked is szükséged van erre a tesztre! Töltsd le ingyen, amíg még elérhető!

Szia, Novák Ákos vagyok, megszállott vállalkozó, a Bajnokok Reggelije főszerkesztője és a célmegevalósító teszt társszerzője. Több mint 10 éve vállalkozok és ötleteket valósítok meg. Mivel abba a generációba tartozom, aki beleszületett az internet robbanásába, így hamar megfertőzött engem is az online bizniszek világa! Jelenleg egy egészséggel és sporttal foglalkozó online médiumnak egyengetem az útját a nemzetközi porondon. Az elmúlt 6 évben számos könyvem és kiadványom jelent meg. Aktívan blogolok és vlogolok vállalkozás & életmód témában. 2018-ban a vezetésemmel hoztuk létre Magyarország első és legnagyobb könyvösszefoglalókat gyűjtő oldalát, a Könyv.Club-ot. És ha mindemellett marad szabadidőm, akkor néha még előadásokat is szoktam tartani. 

Novák Ákos
megszállott vállalkozó, a Bajnokok Reggelije főszerkesztője

TÖLTSD LE A CÉLMEGVALÓSÍTÓ TESZTET MOST:

.

100% hasznos és értékes tartalom, 0% bullshit!

Az akosnovak.com oldal kiadója a Happy Productions Kft. Minden jog fenntartva 2021.