2.990 forint helyett limitált ideig INGYEN letölthető:

GYŐZD LE VÉGRE AZ ÖNBIZALOMHIÁNYOD

Töltsd le a 14 lépésből álló útmutatót

Ebben az útmutatóban 14 olyan lépést fogsz megismerni, amikkel Te is képes leszel legyőzni az önbizalomhiányod. Töltsd le az útmutatót most:

.

Az útmutató még ennyi ideig érhető el ingyenesen:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Útmutató + Napi motiváció = Önbizalommal teli élet

Az útmutató csak limitált ideig érhető el ingyenesen. Az elmúlt 3 évben az útmutatóhoz kizárólag a képzéseinken férhettek hozzá a résztvevők. Szóval nem egy gagyi, semmitmondó anyagról van szó, hanem egy szakértőkkel összeállított, komoly 14 lépésből álló kiadványról.

“A motiváció olyan, mint a fürdés: minden nap meg kell benne mártózni.” Ezt a gondolatot az önfejlesztés egyik atyja, Zig Ziglar mondta, és az elmúlt 10 évben azt tapasztaltuk, hogy nagyon igaza volt! Éppen ezért biztosítunk az útmutató mellé egy 365 napon át tartó, napindító motivációs email sorozatot is.

Ha Te is olyan ember akarsz lenni, aki végre minden nap azzal foglalkozik, ami boldoggá teszi, akkor Neked is szükséged van erre a tesztre! Töltsd le ingyen, amíg még elérhető!

Az útmutató alkotójáról

Szia Novák Ákos vagyok, a Boldogság Projekt alapítója, ami már 2014 óta minden reggel motivációs üzeneteket küld több, mint 15.000 tettrekész magyar embernek. Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy felszámolom az addigi életem, mert zsákutcának éreztem. Ezután egyetlen hátizsákkal vágtam neki a világnak, hogy megismerjem önmagam, az álmaim és a céljaim. Végül egy időre Thaiföldre költöztem. Dél-Kelet Ázsiában megszületett bennem a Boldogság Projekt gondolata, melynek célja, hogy az ember jobban megismerje önmagát és korlátait. Ahhoz azonban, hogy idáig eljussak az életben, rengeteg tanulásra, és tapasztalatra volt szükségem. Te most ennek a gyümölcsét tarthatod a kezedben. Az elmúlt 12 év számtalan módszerét és stratégiáját ismerheted meg ebből az útmutatóból.

Novák Ákos
a Boldogság Projekt alapítója

TÖLTSD LE AZ INGYENES ÚTMUTATÓT, hogy 2020 végre életed legjobb éve legyen:

.

Az úrmutató még ennyi ideig érhető el ingyenesen:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az akosnovak.com oldal kiadója a Happy Productions Kft. Minden jog fenntartva 2021.