3.990 forint helyett limitált ideig INGYEN elérhető

TÖLTSD LE AZ INGYENES ÉVTERVEZŐT, hogy 2020 életed legjobb éve legyen

Már csak egyetlen lépés választ el attól, hogy letöltsd az évtervező munkafüzetet, ami egész évben segíteni fog a céljaid megvalósításában:

.

100% hasznos és értékes tartalmak, 0% bullshit!

MIÉRT ÉRDEMES LETÖLTENED AZ ÉVTERVEZŐ MUNKAFÜZETET?

Mert olyan kérdéseket tesz fel, amiket alapból nem kérdeznél meg magadtól. Ezek a kérdések pedig nagyban hozzájárulnak 2018-as sikereidhez!

Mert segít megérteni Önmagad, és segít kialakítani olyan új szokásokat, amik megváltoztatják az életed!

Mert nélküle sokkal nehezebben érsz el valódi fejlődést az életedben. Ami nem a Te hibád – ezt is meg fogod érteni belőle.

Mert a világnak szüksége van olyan álmodozókra, akik képesek is megvalósítani álmaikat! Mert a világ így képes fejlődni. Ugye Te is közéjük akarsz tartozni?

Mert egyedül nem megy! A sportolónak is szüksége van edzőre. A tanítványnak is szüksége van mesterre. Neked is szükséged van egy támogató erőre, jó kérdésekre és megfelelő válaszokra, hogy sikeresebb és boldogabb életet tudj élni!

A bajnok benned él évtervező kizárólag limitált ideig érhető el ingyenesen. Az elmúlt 3 évben 3.990 forintos áron lehetett megvásárolni. Szóval nem egy gagyi 3 oldalas, semmitmondó anyag, hanem egy szakértőkkel összeállított, komoly 50 oldalas kiadvány.

Az évtervező alkotójáról

Szia, Novák Ákos vagyok, az évtervező alkotója és a Bajnokok Reggelije főszerkesztője. Több mint 10 éve vállalkozok és ötleteket valósítok meg. Mivel abba a generációba tartozom, aki beleszületett az internet robbanásába, így hamar megfertőzött engem is az online bizniszek világa! Jelenleg egy egészséggel és sporttal foglalkozó online médiumnak egyengetem az útját a nemzetközi porondon. Az elmúlt 6 évben számos könyvem és kiadványom jelent meg. Aktívan blogolok és vlogolok vállalkozás & életmód témában. 2018-ban a vezetésemmel hoztuk létre Magyarország első és legnagyobb könyvösszefoglalókat gyűjtő oldalát, a Könyv.Club-ot. És ha mindemellett marad szabadidőm, akkor néha még előadásokat is szoktam tartani. 🙂

Novák Ákos
megszállott vállalkozó, a Bajnokok Reggelije főszerkesztője

Mit mondanak, akik már használták az évtervezőt?

“Kedves Társaim! Nyugodtan dönthettek az évtervező mellett. Miért? Mert megválaszolandó kérdésekkel, megmozgatja agytekervényeinket és a pontos célunkra, feladatainkra fordítja figyelmünket. Feltárja mit kell megerősíteni, fejleszteni saját magunkban.”

Olasz Ildikó

“Nagyon jó dolgokra mutat rá a bajnok benned él évtervező. Megmutatja a célokhoz vezető valódi dolgokat.”

Doma Szabina

TÖLTSD LE AZ INGYENES ÉVTERVEZŐT, hogy 2020 életed legjobb éve legyen:

.

100% hasznos és értékes tartalmak, 0% bullshit!

Az akosnovak.com oldal kiadója a Happy Productions Kft. Minden jog fenntartva 2021.