3.990 forint helyett limitált ideig INGYEN elérhető

TÖLTSD LE AZ INGYENES ÉVTERVEZŐT, hogy 2020 életed legjobb éve legyen

Ráadásul most az évtervező mellé 365 napon keresztül megkapod a Boldogság Projekt napindító motivációs üzeneteit is, amik segíteni fognak a céljaid megvalósításában! 🙂

Az évtervező még ennyi ideig érhető el ingyenesen:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kitűzött célok + napi motiváció = megvalósult álmok!

A bajnok benned él évtervező kizárólag limitált ideig érhető el ingyenesen. Az elmúlt 3 évben 3.990 forintos áron lehetett megvásárolni. Szóval nem egy gagyi 3 oldalas, semmitmondó anyag, hanem egy szakértőkkel összeállított, komoly 50 oldalas kiadvány.

“A motiváció olyan, mint a fürdés: minden nap meg kell benne mártózni.” Ezt a gondolatot az önfejlesztés egyik atyja, Zig Ziglar mondta, és az elmúlt 10 évben azt tapasztaltuk, hogy nagyon igaza volt! Éppen ezért biztosítunk az évtervező mellé egy 365 napon át tartó, napindító motivációs email sorozatot is.

Ha Te is olyan ember akarsz lenni, aki megvalósítja az álmait, akkor Neked is szükséged van A bajnok benned él 2020-as évtervezőre! Töltsd le ingyen, amíg még elérhető!

Az évtervező alkotójáról

Szia Novák Ákos vagyok, a Boldogság Projekt alapítója, ami már 2014 óta minden reggel motivációs üzeneteket küld több, mint 10.000 tettrekész magyar embernek. Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy felszámolom az addigi életem, mert zsákutcának éreztem. Ezután egyetlen hátizsákkal vágtam neki a világnak, hogy megismerjem önmagam, az álmaim és a céljaim. Végül egy időre Thaiföldre költöztem. Dél-Kelet Ázsiában megszületett bennem a Boldogság Projekt gondolata, melynek célja, hogy az ember jobban megismerje önmagát és korlátait. Ahhoz azonban, hogy idáig eljussak az életben, rengeteg tanulásra, és tapasztalatra volt szükségem. Te most ennek a gyümölcsét tarthatod a kezedben. Az elmúlt 12 év számtalan tervezési módszerét, célkitűzési stratégiáját ismerheted meg “A bajnok benned él” kiadványból.

Novák Ákos
a Boldogság Projekt alapítója és A bajnok benned él évtervező alkotója

Mit mondanak, akik már használták az évtervezőt?

“Kedves Társaim! Nyugodtan dönthettek az évtervező mellett. Miért? Mert megválaszolandó kérdésekkel, megmozgatja agytekervényeinket és a pontos célunkra, feladatainkra fordítja figyelmünket. Feltárja mit kell megerősíteni, fejleszteni saját magunkban.”

Olasz Ildikó

“Nagyon jó dolgokra mutat rá a bajnok benned él évtervező. Megmutatja a célokhoz vezető valódi dolgokat.”

Doma Szabina

TÖLTSD LE AZ INGYENES ÉVTERVEZŐT, hogy 2020 életed legjobb éve legyen:

Az évtervező még ennyi ideig érhető el ingyenesen:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az akosnovak.com oldal kiadója a Happy Productions Kft. Minden jog fenntartva 2020.